SkiTouring.dk

Den sikre vej til gode ture

Skitouring på alpint- eller telemark touringgrej byder på en fantastisk kombination af turene op, hvor der rigtig er tid til at nyde at være i bjergene, og så nedkørslerne, hvor du er langt fra alfavej og kan ud i urørt sne selv længe efter snefald.
Touring kan byde på alle slags forhold både op og ned - Selvfølgelig satser vi på gode forhold op og løssne ned og forsøger altid at lægger vores ruter efter dette, men der kan være mange forhold der spiller ind på hvad vi møder og hvad der er muligt.
Sikkerheden har altid højeste prioritet og der vil ikke blive gået på kompromis i forhold til rutevalg i de aktuelle forhold og gruppen.
De fleste af vores ture vil guide og instruktør være Jakob Hertz, der har mere end 30 års erfaring som fuldtids instruktør og guide - ud over at være meget passioneret skiløber.
Vores ture og kurser afholdes som udgangspunkt altid i Jakob's "baghave" enten i Chamonix området for foden af Mont Blanc hvor Jakob typisk tilbringer 3-4 måneder om året, eller i de norske fjelde, hvor der også er tilbragt mange sæsoner.

Der kan dog være enkelte ture hvor nogle af bjergguide vennerne vil stå for turene.

Vi vil altid efter bedste evne forklare og vise hvorfor der træffes de valg vi gør undervejs, så du i videst muligt omfang forstår bevæggrundene og måske en dag for lyst/mod på at tage ud på egen hånd med venner der har samme forudsætninger som dig.

Skitouring Kom godt i gang

Drømmer du om at komme ud hvor der hverken er lifter eller spor?
Men hvordan med sikkerheden? hvad med ruter, teknik, udstyr og alle de andre ting der skal være styr på?
Læs mere

Roadtrip Norges vestland

Ranonnéetur på Norges vestland
Kom med på et rigtigt roadtrip, hvor udsigten ned over fjordene og måske en tur på Galdhøpiggen venter.
Se mere her

touring

Book din egen guide

Book din egen private guide til din næste tur.
Kontakt mig for muligheder

I forbindelse med flere af vores andre skiture i Chamonix området er der også mulighed for at booke privat guide service.
Det kan være enkelte dage eller måske en lang weekend i bjergene?
Kontakt mig for muligheder

Kommentarer

kommentarer