Meidjo nyt 2019/2020

Pierre der laver Meidjo bindingen er en ret innovativ herre.
Der kommer hele tiden justeringer og tilføjelser til den i forvejen ret fede binding.
Årets nye detalje er egentlig ganske lille, men den gør det bare lettere at bruge.

Vinteren igennem kan du teste Meidjo bindinger monteret på Zag 2020 ski i Chamonix frem til efter uge 8 og derefter efter aftale. (for ugebasis vil der være mulighed for leje).
På TelemarkSamlingen vil vi have hele Meidjos demo flåde med, så der vil være 25 par støvler i de fleste størrelser og nok ski 🙂

Kommentarer

kommentarer

1 tanke om “Meidjo nyt 2019/2020

  1. Mit ene grundled til storetåen har drillet i nogle år, det forkalker og det er blevet mindre fleksibelt. For nogle år siden blev det opereret, og det hjalp en del, men status nu er ca. det samme som før operationen. Det er jo lige det led, hvor man flekser når hælen løftes i et telemarksving, og jeg kan mærke at det ikke er holdbart på længere sigt.
    Nu ser jeg denne binding fra Meidjo, og umiddelbart ser det ud til, at der flekses noget mindre i tåleddet med denne type binding end f.eks. på en ældre Rottefella-binding. Dette pga. omdrejningspunktet der ligger længere ude mod støvlespidsen. Tager jeg fejl her?
    Er der en telemarker et sted i Københavnsområdet, der bruger ca. str. 43, og som vil kunne lade mig prøve binding/støvle hos dig for at se, hvordan det føles i tåleddet inden jeg bestemmer mig for at skifte?
    Bedste hilsner med løftet hæl
    Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *